Διαδρομή 1: Περίπλους νήσου Διάπορου


 

  1η Διαδρομή : Περίπλους νήσου Διάπορου. Αποπλέουμε από τον Όρμο (11.00 το πρωί) και σε λίγα λεπτά βρισκόμαστε στις πιο όμορφες παραλίες της Σιθωνίας. Θα περιπλεύσουμε το νησί Διάπορο – νησί με φυσικό κάλος, πεύκα που αγγίζουν τα κύματα της θάλασσας, καταγάλανα παρθένα νερά και μοναδικούς γραφικούς κολπίσκους- Θα πλεύσουμε στο ¨Κρυφτο¨ – φυσικό κόλπο με Βυζαντινά ερείπια και θα συνεχίσουμε για μπάνιο στα μοναδικά ¨γαλάζια νερά¨, πέρασμα ανάμεσα στο νησί Άγιο Ισίδωρο και τον Διάπορο. Συνεχίζουμε τον διάπλου ανάμεσα στη γραφική Βουρβουρού και τον Διάπορο για να καταλήξουμε σ’εναν από τους μοναδικούς κόλπους του νησιού, για μπάνιο βουτιές και διασκέδαση με ποτό και μεζεδάκια. Θα απολαύουμε τον ήλιο και τη θάλασσα σε μια μοναδική ημερήσια εκδρομή που θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες. Επιστρέφουμε γύρω στις 17.00μμ στον Όρμο Παναγιάς όπου ελλιμενίζεται το σκάφος μας. Κόστος Εκδρομής 450 ευρώ (6 ωρών).

Σε κάθε κρουαζιέρα διαθέτουμε

• Παγωμένο κρασί με φρούτα + Τσίπουρο με εκλεκτούς μεζέδες, • Επίσης , αναψυκτικά και παγωμένες μπύρες • Καλή μουσική για χαλάρωση ή τρελό πάρτι… • Οργανώνουμε επίσης και πλήρες γεύμα με φρέσκα ψάρια κατά παραγγελία.

Μπορούν επίσης να επιλέγουν και άλλες εκδρομές – ταξίδια ημερήσια ή πολυήμερα που μπορούμε να σας προτείνουμε και να σχεδιάσουμε μαζί σας. Στο κόστος κάθε ημερήσιας εκδρομής περιλαμβάνονται : Καύσιμα, υπηρεσίες καπετάνιου, ξενάγηση, αναψυκτικά, ποτά, φρούτα, μεζέδες.