Διαδρομή 1: Περίπλους νήσου Διάπορου


DSC02593DSCN0791

1η Διαδρομή : Περίπλους νήσου Διάπορου.

Αποπλέουμε από τον Όρμο Παναγιάς  (10.00 το πρωί) και σε λίγα λεπτά βρισκώμαστε στις πιο όμορφες παραλίες της Σιθωνίας. Θα περιπλεύσουμε το νησί Διάπορο – νησί με φυσικό κάλος, πεύκα που αγγίζουν τα κύματα της θάλασσας, καταγάλανα παρθένα νερά και μοναδικούς γραφικούς κολπίσκους. Θα πλεύσουμε στο ¨Κρυφτο¨ – φυσικό κόλπο με Βυζαντινά ερείπια και θα συνεχίσουμε για μπάνιο στα μοναδικά ¨γαλάζια νερά¨, πέρασμα ανάμεσα στα νησιά  Άγιος Ισίδωρος και Διάπορο.

Συνεχίζουμε το διάπλου ανάμεσα στη γραφική Βουρβουρού και το Διάπορο για να καταλήξουμε σ΄έναν από τους μοναδικούς κόλπους του νησιού  για μπάνιο, βουτιές και διασκέδαση με ποτό και μεζεδάκια. Θα απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα σε μια μοναδική ημερήσια εκδρομή που θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες. Επιστρέφουμε γύρω στις  (16 .00 το απόγευμα) στον Όρμο Παναγιάς.

(6 ωρών).

Σε κάθε κρουαζιέρα διαθέτουμε

  • Παγωμένο κρασί με φρούτα και τσίπουρο ή ούζο με εκλεκτούς μεζέδες
  • Αναψυκτικά και παγωμένες μπύρες
  • Καλή μουσική για χαλάρωση και τρελό πάρτι…
  • Οργανώνουμε επίσης και πλήρες γεύμα με φρέσκα ψάρια κατόπιν παραγγελίας.
 

Μπορούν να επιλέγουν και άλλες εκδρομές – ταξίδια ημερήσια ή πολυήμερα που μπορούμε να σας προτείνουμε και να σχεδιάσουμε μαζί σας.

Στο κόστος κάθε ημερήσιας εκδρομής περιλαμβάνονται : Καύσιμα, υπηρεσίες καπετάνιου, ξενάγηση, αναψυκτικά, ποτά, φρούτα, μεζέδες.